Projektit

Teen keikkoja:

1) omia biisejä esittäen, tällä hetkellä päällimmäisenä ohjelmistossa ovat KAUNISTA VALOA -levyn biisit.

2) cover-ohjelmistolla pianistina/pianisti-laulajana. Keikkaohjelmistostani löytyy laaja kirjo tunnettuja jazz-, viihde- ja elokuvasävelmiä, jotka sopivat hyvin tuomaan toivottua tunnelmaa erilaisiin yksityis- ja yritystilaisuuksiin. Kysy lisää!

3) Monitaiteellisen ryhmän Elisa Laiho Ensemblen kanssa jolta on tilattavissa seuraava esitys:

MATKALLA EPÄTOIVON TUOLLE PUOLEN
-Edith Södergranin ja Tommy Tabermannin runoja laulettuna ja lausuttuna

Matkalla epätoivon tuolle puolen -esitys rakentuu kahden runoilijan kohtaamisesta; miten kahdessa eri ajassa eläneet, epäsovinnaisinakin pidetyt runoilijat, käsittelevät itselleen tärkeitä teemoja, kuten rakkaus, kaipaus, kärsimys, kuolema, vapaus, riippumattomuus – elämää kaikkine väreineen ja vivahteineen. Esitys vie kuulijansa karun kauniisiin, vahvuuden sävyttämiin mielenmaisemiin – surun ja kaipuun, toisaalta riehakkaan rakkauden aistillisiin tunnelmiin.

Esityksen kaarta kannattelee ajatus uskalluksesta ja ”myötäkäymisten” voimasta. Elämää ei kannata jäädä seuraamaan välinpitämättömänä sivusta. Kuten Tommy Tabermann esityksen nimirunossa ”Ohjeita matkalle epätoivon tuolle puolen” kirjoittaa: Älä sano ehkä, jos voit sanoa kyllä.

Elisa Laiho Ensemble on eri alojen taiteilijoista koostuva, muuntuva kokoonpano, jossa yhteisenä tekijänä on Laihon säveltämä musiikki. Matkalla epätoivon tuolle puolen -esityksessä ensembleen kuuluvat Laihon lisäksi muusikko Hanna Kangasniemi ja näyttelijä Katja Peacock.

Esitys on tehty yhteistuotantona Riihimäen Teatterin kanssa, joka valittiin vuoden teatteriksi 2017.  Esityksen on ohjannut Taru Kivinen. Ensi-iltansa se sai 13.1.2017 Riihimäen Teatterissa saaden erinomaisin arvioin. Laiho sai esityksen musiikista ja esiintymisestä Riihimäen teatterikerho RY:n vuotuisen Thalia-palkinnon vuonna 2017.

Teatterikiertueen jälkeen Elisa Laiho Ensemble on jatkanut esityksen kanssa kiertämistä vapaana taiteilijaryhmänä.

Biisien tekeminen:

Jos tarvitset uutta musiikkia levyllesi tai esimerkiksi elokuvaan, ota ihmeessä yhteyttä. Teen tilauksesta sävellyksiä ja / tai sanoituksia muille artisteille. Teen myös mielelläni yhteistyötä toisten musiikintekijöiden kanssa.

 

Musiikki

Ota yhteyttä