Tuore bloggaajan urani lähes tyrehtyi heti alkumetreillä, kun koko viikko on mennyt kotona sairastupaa pyörittäessä. Itse en ihme kyllä sairastunut, vaikka ympärillä pyöri jos jonkinlaista virusta. Mutta ihanaa, juuri tänään perjantaina pienet murut olivat kunnossa ja menivät pitkästä aikaa päiväkotiin, wuhuu!

Ehdin siis jopa hieman tehdä omia hommia: vastata sähköposteihin, päivittää someen ja ennen kaikkea päästä pitkästä aikaa pianon ääreen!

Radio Suomen suora haastattelu tämän viikon ti meni hienosti. Haastattelija oli kiva ja rento, ja hänellä oli mukava pilke silmäkulmassa – selvisikin että hän on 100% savolainen! Itse olen 50 % savolainen ja 50 % varsinaissuomalainen. Toimittaja lohkaisi, että ehkä minussa siis yhdistyy savolainen kierous ja varsinaissuomalainen pokka 🙂

Haastattelussa käsiteltiin uutta levyäni yllättävän vähän, ennemminkin käytiin yleisemmin läpi polkuani musiikintekijänä. Paljon käsiteltiin menneisyyttäni irlantilaisen musiikin parissa. Jonkin verran kuitenkin ehdittiin uudesta levystäkin juttelemaan. Vaatisi jo pidemmän haastisksen että ehdittäisiin availla eri teemoja syvällisemmin.

Ja nyt, muihin hommiin! Some on koukuttava ja tärkeä osa musiikintekijänkin verkostoitumista. Mutta täytyy pitää varansa että itse asia ei hautaudu sen alle. Somesta vielä ylipäätään: esim. facebookissa tulee seurattua jengin päivityksiä, sellaisiakin tyyppejä joita harvoin näkee. Sitten kun näkee livenä pitkästä aikaa jonkun somesta tutun, tunne saattaa olla jopa hämmentävä. Tuohan on ihan oikea ihminen! Voiko sille puhua? Kaksi profiilien sumentamaa ihmistä koittaa kohdata kirkkaassa päivänvalossa ilman filttereitä.

Tässä tämä päivän pohdinnat!

Kirjoita kommentti