Huh heijaa, jännittää! Oon matkalla Yle Radio Suomen suoraan haastatteluun Hesaan Molly Malone’s -irkkupubiin (jossa on tullut aikoinaan soitettua aika monta keikkaa mun ”irkkumusakautena” vuonna miekka ja kilpi!) Eniten mua on jännittänyt se, että pääsenkö ollenkaan paikalle! Itse haastis jännittää juuri sopivasti. Kas kun lapseni alkoi illalla ripuloida ja oksentaa niin onpa tässä ollut haasteellinen yö. Mutta itse voin ainakin toistaiseksi mainosti ja jo piristynyt toipilas jäi isänsä kanssa kotiin (äidin perään kuitenkin itkien, nyyh), ja ei onneksi tarvinnut perua haastattelua.

Mä kun oon omakustanneartisti, uuden levyn tiimoilta haastattelu Radio Suomessa on tietenkin huippujuttu. Ei ole mitenkään itsestään selvää saada biisejä läpi radiossa, tarjontaa on mahdottoman paljon ja major-levy-yhtiöt rulettavat omia artistejaan.

Niin ja tää blogi-idea tuli mun webmasterilta eli veljenpojaltani, joka nykyisin jeesaa mua näiden kotisivujen kanssa. Eli kiitti vaan TMaster avusta!!

Laitanpa haastiksen jälkeen tänne blogiin vähän tunnelmia. Jos meinaa tauti itselle iskeä, pysyköön poissa ainakin muutaman tunnin, pliiiis!

Kirjoita kommentti